Americký filmař Peter Atencio se proslavil především jako režisér celé řady skečů série Key & Peele, ovšem několikrát si vyzkoušel i práci za kamerou u celovečerních filmů. A už příští rok se od něho dočkáme hvězdně obsazené komedie jménem Animal Friends, která bude mládeži nepřístupná. Konečně také známé oficiální datum premiéry, které spadá na 15. 8. 2025, u nás by to mohlo být tradičně o den dřív.

O samotném příběhu toho stále moc nevíme, dočkat bychom se ale měli jakési dobrodružné podívané, která bude mixem hraného a animovaného stylu. Takže asi něco jako Falešná hra s králíkem Rogerem (1988) nebo Space Jam (1996), jen tentokrát ne úplně pro caparty. Představit by se nám také měla jakási dvě zvířata, ze kterých se stanou nepravděpodobní přátelé. Na další informace o ději si ale budeme muset počkat. 

Snímek každopádně nabídne náležitě hvězdné obsazení, v hlavní roli by se měl objevit Ryan Reynolds, s nímž nedávno vyšel trailer na dlouho očekávanou marvelovskou událost Deadpool & Wolverine. Dále se k němu připojí známé tváře jako Aubrey Plaza (Operace Fortune: Ruse de guerre), Jason Momoa (Duna), Vince Vaughn (Souboj s rodinou) a Dan Levy (Městečko Schitt's Creek).

O scénář se postaralo filmařské duo Kevin Burrows a Matt Mider, které stojí za komedií The Package (2018). Na výrobu snímku dohlížejí společnosti Prime Focus Studios a Maximum Effort, jejímž spoluzakladatelem je výše zmíněný Ryan Reynolds. 

Režisér Peter Atencio nám minulý rok nadělil akční komedii Kdo se směje teď, dále do jeho filmografie patří ještě tituly The Rig (2010) a Keanu - Kočičí gangsterka (2016).

V chystaném snímku se ještě objeví herci jako Ellie Bamber, Addison Rae, Donald Sage Mackay, Jimmy Smagula, Lucia Aliu a Anwar Lynch.