Už skoro za tři měsíce do našich kin dorazí dlouho očekávaná komiksová řežba Deadpool & Wolverine, která by mohla být tou nejlepší věcí od Marvelu za posledních pár let. A na světě máme konečně plnohodnotný oficiální trailer, ve kterém se ve své plné kráse ukáže nejenom náš červený a věčně hláškující hrdina (Ryan Reynolds), ale i starý dobrý Wolverine (Hugh Jackman). Na upoutávku se můžete podívat výše.

Ta nám konečně také nadělí scény, v nichž oba dva protagonisté změří síly, ovšem zároveň je jasné, že se z nich stanou spojenci, kteří se budou muset postavit proti společné hrozbě. A tu nám trailer také ukáže, v několika sekvencích se totiž objeví Cassandra Nova (Emma Corrin), taková zlá sestra Charlese Xaviera, která je vyloženou milovnici zkázy a smrti.

Z traileru to také vypadá, že Logan se potýká s pocitem viny, protože zklamal svůj svět. S tím bude zřejmě také souviset přítomnost jeho x-menovských kolegů, se kterými se nám však nejnovější upoutávka nepochlubila, ale možná je to i dobře.

Vzhledem k tomu, že film se bude zabývat paralelními realitami, v rámci čehož se dočkáme i návratu organizace Time Variance Authority z Lokiho (2021), tak má být vyloženě narvaný cameo rolemi. Kromě X-Menů se má například vrátit i Daredevil (Ben Affleck) Elektra (Jennifer Garner), členové Fantastické čtyřky a další. Zda nám některé z nich ukáže další trailer, je otázkou. Už teď se ale velice těšíme! 

Režii si vzal tentokrát na starost Shawn Levy, který s Reynoldsem pracoval na titulech jako Free Guy (2021) a Projekt Adam (2022). Scénář k Deadpoolovi 3 zpracovali Rhett Reese, Paul Wernick, Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Logelin.

Oficiální premiéra v českých kinech je stanovená na 25. 7. 2024.