Minulý pátek vešel do amerických kin zbrusu nový animovaný film jménem Zlouni, za jehož scénářem stojí Etan Cohen, jeden z tvůrců druhého dílu Madagaskaru. Snímku se během svého otevíracího víkendu podařilo v domácím prostředí vydělat až 24 milionů dolarů. Jeho celosvětový výdělek tak činí 87 milionů, čímž už překonal svůj původní rozpočet, tedy asi 80 milionů. Zlouni tak srazili z hlavy korunu krále domácího box officu třetím Fantastickým zvířatům, která se propadla na třetí místo. Za poslední víkend vydělala v Severní Americe jen něco málo přes 14 milionů, Celosvětový výdělek tak činí 280 milionů. Tím sice třetí díl již překonal svůj původní rozpočet, ale stále to pro studio Warner Bros. příliš fajn číslo není. 

Druhé místo si od minulého víkendu i nadále udržuje druhý díl filmového Sonica, který vydělal přes 15 milionů dolarů. I tak ale na snímek mohou být tvůrci náležitě pyšní. Nejenže celosvětově už film vydělal hezkých 280 milionů (z rozpočtu 90 milionů), ale navíc krátce po svém uvedení v amerických kinech zaznamenal fantastický rekord. Ježek Sonic 2 totiž během svého zahajovacího víkendu vydělal pro domácí box office pohádkových 71 milionů dolarů, čímž si s pohodou strčil do kapsy díl první, který zas během víkendu vydělal 58 milionů. Díky tomuto výdělku měl tak druhý díl vůbec nejlepší zahajovací víkend ze všech videoherních filmů v historii. Na čtvrtém místě se umístila působivá vikinská podávaná Seveřan, která vydělala až 12 milionů. 

Studio Warner Bros. nedávno informovalo o tom, že pozastavuje plán vytvořit z Fantastických zvířat pětidílnou filmovou sérii. Její osud tak bude záležet na tom, nakolik dobře si třetí díl povede v kinech. Těžko říci, nakolik velké číslo by Warnery uspokojilo, ale jelikož předchozí díl, tedy Grindelwaldovy zločiny, vydělal celosvětově přes 654 milionů, Brumbálova tajemství by měla raději hýbnout kostrou.