Soudní spor mezi Johnnym Deppem a jeho bývalou manželkou Amber Heard, který se stal v posledních několika týdnech na sociálních sítích internetovou senzací, nedávno konečně skončil. Porota nakonec v této věci vydala oficiální verdikt, přičemž jak se ukázalo, ten zněl většinou ve prospěch Johnnyho Deppa. Jak se ale zdá, Amber Heard se s tím nehodlá jen tak smířit. Údajně se totiž hodlá proti verdiktu odvolat. Je to překvapující? Těžko. Zejména s ohledem na prohlášení, které herečka po verdiktu zveřejnila na svém Instagramu. V tom mimo jiné dala najevo, že je z rozhodnutí poroty náležitě zklamaná. Zatímco Johnny Depp je zjevně mnohem spokojenější s tím, jak se věci vyvinuly, Amber Heard se již připravuje odvolání v nejbližší době podat. 

I přestože si mnozí mysleli, že po verdiktu poroty se za touto léta trvající kauzou konečně udělala jedna velká tečka, věci zjevně zas až tak jednoduché nebudou. Nyní, když se Amber Heard plánuje odvolat proti verdiktu, nelze říci, co by se mohlo stát dál. Rozjede se další kolo soudních řízení a nejrůznějších internetových memů? Nebo je to jen hereččin zoufalý pokus o obrácení karty, který se prokáže být marným? To se budeme muset nechat překvapit.

Johnny Depp zažaloval svou bývalou manželku na základě článku, ve kterém vypověděla, že se z jeho strany stala obětí domácího násilí. Celkově si herec trval na tom, že kvůli veškerým osočením přišel o několik lukrativních hereckých zakázek, včetně šestého dílu Pirátů z Karibiku. V rámci samotného rozsudku bylo Deppovi nakonec přiznáno odškodnění ve výši 10,35 milionů dolarů. Původních 5 milionů dolarů jako trestní odškodné soudce stáhl na 350 000 dolarů, jelikož to je maximální limit ve Virginii. Heardové byla zas přiznána protižaloba ve výši 2 milionů dolarů. Porota takéž rozhodla, že herečka není obětí násilných činů.

Je také otázkou, jakou bude mít herečka budoucnost ve své kariéře. O tom se samozřejmě zatím můžeme jen dohadovat, ale bezpochyby ji v následujících letech žádný zlaté časy určitě nečekají. Další informace o vývoji událostí k nám dorazí snad už v následujících týdnech, možná i dnech. Zatím si ale o této kauze určitě nenechte ujít vynikající Killerovo video, které si můžete pustit níže.