Už nějaký ten pátek víme, že se připravuje nový akční thriller jménem Fast and Loose od Netflixu, ve kterém v hlavní roli zazáří Will Smith (Mizerové: Na život a na smrt). Když ale slavný herec na Oscarech v roce 2022 vlepil facku Chrisi Rockovi, čímž si zadělal na pořádný malér, jednu dobu to se snímkem vypadalo nahnutě. K žádnému zrušení však nakonec nedošlo a výroba pokračovala dál.

A server Deadline nyní hlásí, že projekt už možná našel svého režiséra. Tím by se mohl stát starý dobrý „král výbuchů“ Michael Bay, který Smithovi pomohl nakopnout jeho hereckou kariéru, když s ním natočil první díl Mizerů (1995), později pak zrežíroval i druhý díl (2003). Oficiálně ještě na palubě není, ale server uvádí, že režisér se už nachází ve finální fázi jednání. Zatím není známo, kdy začne hlavní část produkce, ale film by měl být podle všeho pro Smitha i Baye příštím projektem. 

Příběh filmu by se měl zaměřit na muže, který se jednoho dne probudí v mexické Tijuaně bez jakýchkoliv vzpomínek. Jak se snaží poskládat dohromady svou minulost, tak následně zjistí, že vede dva životy. V jednom je králem zločineckého podsvětí a ve druhém zas agentem CIA. Který z těchto životů je ale ten pravý? A kým by se vlastně nyní chtěl stát on sám?

Na scénáři každopádně pracovali filmaři jako Jon Hoeber (Transformers: Probuzení monster), Erich Hoeber (Meg 2: Příkop), Chris Bremner (Mizerové: Na život a na smrt) a Eric Pearson (Black Widow).

Jedním z producentů navíc bude i David Leitch (Bullet Train), slavný režisér a kaskadér, u něhož to jednu dobu vypadalo, že film nakonec zrežíruje. Zdá se ale, že tato úloha nakonec připadne Bayovi.