Filmař Taylor Sheridan s tituly jako Sicario: Nájemný vrah (2015) a Wind River (2017) dokázal, že je setsakramentsky dobrý scenárista. Svůj talent pak následně přelil i do seriálového světa, z něhož pak vzešly série jako Yellowstone (2018), Král Tulsy (2022) a 1923 (2022). Nyní Sheridan připravuje další seriálovou podívanou, která se může chlubit pěkným hvězdným obsazením. Na trailer k seriálu Special Ops: Lioness se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou se stává zkušená CIA agentka Joe (Zoe Saldaña), která se v rámci programu Lvice stává špičkou oštěpu v boji proti terorismu. Zároveň se ale bude muset vypořádat se zapeklitostmi ve svém osobním životě, který také není zrovna úplně jednoduchý. Šéfkou programu Lvice se stává Kaitlyn Meade (Nicole Kidman), která naverbuje mladou a impulzivní mariňačku Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira). Spolu s Joe se tak následně vydají na nebezpečnou misi, jejíž neúspěch by mohl vyústit v nové 11. září. 

Obě profesionálky dostanou za úkol dostat se do přízně dcery jistého miliardáře, který má vazby na záporácké teroristické skupiny. Na celou misi by měl také dohlížet Edwin Mullins (Morgan Freeman), americký ministr zahraničí, který má o bezpečnost Spojených států obzvlášť velké obavy. Jak je ale z traileru patrné, věci nakonec nepůjdou úplně podle plánu a obě dvě hrdinky tak rázem budou muset sáhnout po bouchačkách a bojovat o přežití.

Více informací o ději nám snad odhalí plnohodnotný oficiální trailer, kterého se dočkáme možná již v následujících týdnech. Celkově se ale zdá, že se můžeme těšit na solidní dávku akce, napětí a špionského dramatu, to všechno pod taktovou Sheridana, kterému se v seriálových vodách evidentně zalíbilo. 

Taylor Sheridan zastává úlohu showrunnera a hlavního scenáristy, o režii jednotlivých epizod se zas postarali Paul Cameron (Westworld) a Anthony Byrne (Gangy z Birminghamu).

Dále se v seriálu představí herci jako Michael Kelly, Daniel Abeles, Scott Swope, Ray Corasani, Layla Mohammadi, Adam Budron, Carla Mansour a Priscilla Doueihy.

Seriál bude na službě SkyShowtime premiérovat 23. 7. 2023.