Už za necelý týden si na Netflixu budete moci pustit krvavý animovaný seriál Zkáza bohů (Twilight of the Gods), na němž se podílel filmař Zack Snyder (Rebel Moon). Streamovací služba vydala plnohodnotný oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Ten začíná scénou na bitevním poli, na kterém krále Leifa (Stuart Martin) zachrání před smrtí odvážná Sigrid (Sylvia Hoeks), bojovnice s železnou vůlí. Po bitvě se posléze oba dva rozhodnou vzít, nicméně jejich svatbu jim překazí hněv samotného Thora (Pilou Asbæk), který způsobí pěknou spoušť. Následně se Sigrid vydá na cestu pomsty.

Podle traileru se navíc zdá, že se rozhodne vyhledat pomoc u Lokiho (Paterson Joseph), boha lsti a falše, což by se mohlo eventuálně obrátit proti ní. Především se k ní ale postupně připojí partička bojovníků, na které čeká nemožný úkol. Je vůbec možné, aby ruka smrtelníka ukončila život jednoho z bohů? 

Těšit se podle všeho máme na hrdinský příběh o lásce, ztrátě a odplatě, který bude podle všeho obsahovat hodně násilí a sexu. Vlastně to vypadá na vcelku zábavnou podívanou, minimálně by to mohlo některým spravit chuť po bídném Rebel Moonu.

O animace se postaralo studio Xilam Animation. Snyder seriál napsal a vytvořil spolu s Jayem Olivou (Liga spravedlivých: Temno) a Ericem Carrascem (Vládci vesmíru: Odhalení). Postaral se také o režii první a závěrečné epizody.

Dále v seriálu slyšíme hlasy herců jako John Noble (Odin), Rahul Kohli (Egill), Jamie Clayton (The Seid-Kona), Kristofer Hivju (Andvari), Peter Stormare (Ulfr), Jamie Chung (Hel), Lauren Cohan (Inge) a Corey Stoll (Hrafnkel).

Na Netflixu od 19. 9. 2024.