V připravovaném seriálu Blood Origin, který bude prequelový spin-off původního seriálu o Geraltovi z Rivie, se dočkáme i sukničkářského barda Marigolda. To může být poměrně matoucí informace, protože seriál by se má odehrávat 1200 let před událostmi první série Zaklínače, ale existuje pro to vcelku logické vysvětlení. Marigold, kterého opět ztvární Joey Batey, se totiž ujme role vypravěče celého příběhu. 

Zatím však ale nevíme, kolik prostoru nás milovaný bard v seriálu dostane. Nejpravděpodobněji ale zní ta varianta, že se objeví pouze na úplném začátku, kde diváka poutavě uvede do děje celého seriálu. Vlastně by se to mohlo podobat cameu Iana Holma, který si v prvním díle trilogie Hobita zahrál starší verzi Bilba Pytlíka. Marigoldovo působení v seriálu by tak bylo sice krátké, ale rozhodně výrazné. Každopádně uvidíme, s čím se tvůrci nakonec pochlubí. 

V rámci propagace seriálu ale dává Marigoldova přítomnost smysl. Vždycky je dobré, když má nějaký spin-off určité pojítko s projektem, ze kterého vychází, protože to zkrátka přitáhne k obrazovkám více lidí. A protože Geralta, Yennefer a Ciri nemohou tvůrci věčně rvát kamkoliv, tak kromě nich patří Marigold k nejvýraznějším a nejoblíbenějším postavám seriálu, kterého si častokrát vychvalovali i zarytí odpůrci první série.