Vzhledem k tomu, že příští řada seriálového Zaklínače od Netflixu se vrhne na adaptaci událostí knihy Křest ohněm, můžeme tím pádem počítat s příchodem dalších slavných postav. Jednou z nich bude Regis, bylinkář a upír intelektuál, který se připojí ke Geraltově výpravě za Ciri. Už od minulého roku také víme, že Netflix bude chtít do této role obsadit nějakého známého hollywoodského herce. A nyní konečně známe jeho jméno.

Regise si zahraje Laurence Fishburne, na Oscara nominovaný herec, který se především proslavil jako Morpheus z Matrix trilogie. Dále si zahrál ve slavných titulech jako Apokalypsa (1979), Tina Turner (1993) a Mission: Impossible III (2006).

,,Jsem velmi nadšený, že se připojuji k obsazení, těším se, až prozkoumám úžasný svět Zaklínače," uvedl Fishburne.

Charismatický Regis se stal také jednou z hlavních hvězd třetího herního Zaklínače od CD Projekt RED, respektive jeho rozšíření O víně a krvi, kde s Geraltem zachraňoval Toussaint před svými krvelačnými bratry. V původní předloze je Regis pro Geralta mocným a moudrým spojencem, se kterým se následně i velice rychle spřátelí. Jak přesně si s jeho charakterem pohraje Netflix, se každopádně necháme překvapit.

Jelikož je nyní Regis obsazen, v brzké době bychom se mohli i dozvědět, kdo si zahraje trpaslíka Zoltana Chivaye, který kromě knih zazářil i ve všech herních adaptacích. Vzhledem k tomu, že casting měl začít už na konci jara minulého roku, tak postava už je možná obsazena. Netflix tak pravděpodobně s oznámením čeká na pravou chvíli. 

V další řadě by se nám měl také představit Leo Bonhart, extrémně smrtící lovec hlav, který je v původních předlohách jeden z hlavních záporáků, především tedy pro Ciri. Toho by si měl zahrát Sharlto Copley, hvězda ze sci-fi snímku District 9 (2009).

Čtvrtá řada Zaklínače, ve které se nám v roli Geralta už představí Liam Hemsworth (Hunger Games), se začne natáčet v březnu. Premiérovat by tak mohla někdy v létě roku 2025.