Snyder Cut Ligy Spravedlnosti se k nám nezadržitelně blíží. Vymodlený projekt, který se objeví díky HBO GO i v naší kotlině, je mnohými očekáván a mnohé nechává chladnými. Jedno ale Zacku Snyderovi nelze odepřít. Propagaci svého filmu bere opravdu vážně.

Jednou z největších novinek je fakt, že film dostal Rkový rating za násilí a sprostou mluvu. Poslední Rkový DC film byla týmovka s Harley Quinn – Birds of Prey a výsledek byl slušně řečeno podprůměrný. Na jakou stranu barikády budeme řadit Snyderovo předělávku Justice League, si však musíme ještě pár týdnů počkat.

Jak už delší dobu víme, tak v Justice League se objeví mimo jiné i Jared Leto se svým Jokerem. Pro mnohé je právě Letův Joker tím nejhorším Princem zločinu, kterého nám filmová plátna přinesla. Buďme ale shovívaví, protože v jediném filmu, kde se objevil, dostal velmi minoritní prostor, z čehož byl herec sám rozmrzelý, protože materiálu natočil více než dost. Třeba se dočkáme i nesestříhané verze Suicide Squad, kde se nám Batmanova nemesis ukáže v lepší formě.

Snyder dává Letovi další šanci díky své vizi Ligy Spravedlnosti. Na twitteru potvrdil, že Leto bude součástí Batmanovy Knightmare scény a ukázal nám nové Jokerovo fotografie, které rozhodně vypadají zajímavě a jsem sám zvědav, jak Joker samotný do snímku zapadne.

Studio Warner Bros. vynaložilo na Snyder Cut 70 milionů dolarů a film nabobtnal do délky čtyř hodin, což je o dvě a půl hodiny delší, než původní neuspokojivá verze od Josse Whedona. To je pořádná dávka nových záběrů. Zaslechli jsme i nepotvrzené zprávy, že z původního filmu zůstalo ve Snyderově verzi pouhých třicet minut.

Na premiéru filmu se můžeme těšit už za měsíc, konkrétně 18. března. Do té doby nám Zack Snyder rozhodně bude servírovat další a další materiál včetně nového traileru, který by světlo světa měl spatřit přesně na svátek svatého Valentýna.

Co vy a Zack Snyder´s Justice League? Vkládáte naděje do nového snímku nebo to berete jako případnou neúctu ke kolegovi z branže? Dejte nám určitě vědět do komentářů.