Americký režisér Zack Snyder nejspíše nikdy nespí a celý svůj čas věnuje jen filmům. V nedávné době nám tento známý filmový tvůrce přinesl nejen svou vlastní verzi Justice League z univerza DC Comics, ale také zombie blockbuster Armáda mrtvých, který však na rozdíl od prvního zmiňovaného projektu v naší recenzi propadl.

Přečtěte si také: Army of the Dead dostane pokračování i animovaný seriál

Člověk by si tedy řekl, že si dá Zack Snyder alespoň krátké volno. To však režisér nejspíše neumí a tento fakt potvrzuje oznámením dvou nových projektů. Tím prvním bude animovaný spin-off již zmiňované Armády mrtvých, o kterém jsme vám v pondělí přinesli samostatný článek. Druhý projekt oznámil taktéž na letní akci Netflix Geeked Week. Tentokrát však půjde o Snyderův pohled na oblíbenou severskou mytologii.

Twilight of the Gods, jak se tento nový animovaný projekt bude jmenovat, nabídne divákům úplně nový pohled na severskou mytologii. Tvůrce Zack Snyder během oznámení zmínil, že se můžeme těšit na velmi dobrý příběh, zábavnou a povedenou animaci a skvělé „herecké“ obsazení.

A právě herecké obsazení je jediná důležitá věc, kterou nám režisér během streamu prozradil. Seznam začal Sylvií Hoeks, jež bude dabovat královnu Sigrid. Stuart Martin se vžije do role Leifa. Dále nesmí chybět bůh Thor, kterého ztvární Pilou Asbæk. Velkému Odinovi propůjčí svůj hlas John Noble. Do lstivého Lokiho se vtělí Paterson Joseph. Dále nebudou chybět ani Rahul Kohli (Egill), Jamie Clayton (The Seid-Kona), Kristofer Hivju (Andvari), Peter Stormare (Ulfr), Jamie Chung (Hel), Lauren Cohan (Inge) a Corey Stoll (Hrafnkel).

Projekt Twilight of the Gods je nejspíše ve velmi rané fázi tvorby, takže opravdu nemůžeme říct, co od nového Snyderova díla můžeme očekávat. Velmi otevřeně však musíme říct, že už se opravdu těšíme na nějaké bližší informace, trailer či obrázky, protože severská mytologie je prostě skvělá.