Začal nám dlouho očekávaný event DC FanDome. Ten má za úkol nám představit novinky ze světa tohoto komiksového giganta. Jako první svůj prostor dostal film Wonder Woman 1984. Při této příležitosti se sešli všichni představitelé hlavních rolí: Gal Gadot (Wonder Woman), Chris Pine ( Steve Trevor), Kristen Wiig (Cheetah) a Pedro Pascal (Maxwell Lord). Samozřejmě nemohla chybět ani režisérka snímku Patty Jenkins.

Přečtěte si také: DC FanDome sa delí na dve menšie akcie. Túto sobotu uvidíme len Halu hrdinov

První na řadu přišly dotazy fanoušků. Většinou se točily okolo méně významných věcí, takže jsme se příliš nového nedozvěděli. Odpovědi se většinou točily kolem toho, že natáčení bylo vynikající a všichni si na něm svoji práci velice užili. Na zajímavější otázky jako: Kdo by vyhrál v ping pongu, jestli Cheetah nebo Wonder Woman, jsme se nedozvěděli jednoznačnou odpověď. Podporu celému projektu také vyjádřila Lynda Carter, která v hraných seriálech hrála od roku 1976.

Vrcholem panelu byl však nový trailer nazvaný Official Main, který nám přinesl pár nových záběrů.

Konecně pořádně vidíme Cheetah, která sa postaví proti Wonder Woman v boji. Je zde i několik flashbacků na amazonské sportové hry, kde vidíme Dianu ještě jako díte. Film by se měl dostal do kin 2. 10. letošního roku.