Již příští rok k nám dorazí životopisný snímek Weird: The Al Yankovic Story, jehož produkce nedávno konečně skončila. A jak už je z názvu patrné, snímek si posvítí na život Alfreda Mathewa Yankovice, amerického hudebníka, skladatele a komika, který válel především v osmdesátkách. O skončení natáčení informoval na svém Instagramu přímo sám Yankovic, na jeho příspěvek se můžete podívat níže. Sám totiž na celou produkce dohlíží, nicméně sám sebe hrát nebude. Místo něho ho totiž ztvární Daniel Radcliffe, představitel Harryho Pottera, se kterým také nedávno vyšla zcela první fotka z filmu. Celé natáčení tak skončilo po pouhých osmnácti dnech. Sám Yankovic každopádně tvrdí, že všichni herci a členové štábu byli senzační, přičemž se nemůže dočkat, až výsledný film diváci uvidí. 

Yankovic ale nebude jednou zpěváckou celebritou, kterou ve filmu uvidíme. Dočkáme se totiž také osmdesátkové Madonny, kterou si zahraje Evan Rachel Wood. Na její podobu se můžete podívat níže. Weird: The Al Yankovic Story tak bude dalším životopisným filmem o slavném hudebníkovi, kterých se po úspěchu snímku Bohemian Rhapsody začalo tvořit mnohem víc. Už letos v létě k nám například pod taktovkou režiséra Baze Luhrmanna dorazí film Elvis, který si posvítí na celý život Elvise Presleyho, legendárního krále rock ´n´ rollu. V přípravě je taktéž snímek o Michaelu Jacksonovi, ovšem zatím není jisté, kdo přesně popovou ikonu ztvární. 

O scénář a režii filmu o potrhlém hudebníkovi a komikovi Yankovicovi se postaral Eric Appel, jenž například pracoval na seriálech jako Brooklyn 99 a Silicon Valley. A to by to nebyl Yankovic, kdyby si do scénáře také trochu nesáhl. Takže očekávejte, že film bude skrznaskrz napěchovaný jeho ikonickým humorem. Ve filmu se také představí herci jako Rainn Wilson jako legendární Dr. Demento, Toby Huss jako Nick Yankovic a Julianne Nicholson jako Mary Yankovic.

Filmu bychom se měli dočkat někdy během roku 2023.