Z marvelovského univerza se letos dočkáme ještě jedné seriálové podívané. A to v podobě druhé řady animované série What If…?, která bude na Disney+ premiérovat jen pár dní před Vánoci. Na světě už také máme plnohodnotný oficiální trailer, který na diváka vychrlí další dávku šílenství multivesmíru. Podívat se na něj můžete výše.

První řada z roku 2021 zkoumá různé alternativní časové osy napříč multivesmírem, ve kterých se důležité momenty z MCU odehrají trochu jinak, což pak zásadně změní následné události. A u druhé sezóny tomu nebude jinak. Kromě celé řady známých marvelovských hrdinů se na scénu samozřejmě vrací i tajemný Uatu Pozorovatel (Jeffrey Wright), který bude události z multivesmíru bedlivě sledovat. 

Těšit se tak můžeme na známé tváře jako Tony Stark, Thor, Doctor Strange, Nebula, Black Panther, Scarlett Witch a mnohé další. Jsme každopádně zvědaví, co za příběhy nám animovaná série nabídne tentokrát, rozhodně ale můžeme počítat se solidní dávkou akce a nějakého toho humoru.

Je také fajn, že na jednotlivé epizody nebudeme muset vždy čekat celý jeden týden, místo toho budou od vydání prvního dílu vycházet každý den za sebou. Takže to můžeme od Marvelu brát jako takový vánoční dáreček. Druhá sezóna by měla opět dohromady nabídnout 9 epizod. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou zůstává A.C. Bradley, který psal scénáře pro seriály jako 3 mimo: Příběhy z Arkádie (2018) a Ms. Marvel (2022). Celý seriál volně vychází ze stejnojmenné komiksové série, která vznikla v roce 1977.

První epizoda bude na Disney+ premiérovat 22. 12. 2023.