Příští měsíc uvede studio Gravitas nízkorozpočtovou komedii jménem Wes is Dying od filmaře Parkera Seamana, který si v ní zahraje jednu z hlavních rolí. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavními hrdiny se stávají kamarádi Parker a Devin (Parker Seaman a Devin Das zřejmě hrající sami sebe), jejichž snem je stát se velkými filmařskými esy Hollywoodu. Jednoho dne ale zjistí, že jejich kamarád Wes (Wes Schlagenhauf) umírá. Následně si ale uvědomí, že by v rámci toho mohli využít šance pro natočení dokumentárního filmu, který ohromí celý svět a pomůže jim prosadit se v hollywoodských výšinách. Vydávají se proto na cestu za Wesem, kterou pečlivě zaznamenávají na svou kameru, aby se s ním ještě naposledy shledali. Během toho ale na ně čekají různé maléry a problémy, které mohou zruinovat nejenom celý filmařský plán, ale také jejich přátelství. 

Parker Seaman se postaral jak o režii, tak i o scénář, na němž ještě pracoval výše zmíněný Devin Das. Snímek bude jeho celovečerním režijním debutem.

Dále se ve filmu objeví herci jako Mark Duplass, D'Arcy Carden, Aparna Nancherla, Trent Anderson, Bethany Arrington, Paul Arthur, Jason Barber a další.

Snímek bude uveden na VOD 9. 4. 2024.