Už od roku 2022 víme, že herec Jonah Hill (K zemi hleď!) připravuje jakožto režisér svůj druhý celovečerní snímek, kterým bude černá komedie jménem Outcome. K tomu je už nějaký čas upsaný Keanu Reeves (John Wick: Kapitola 4), který by měl ztvárnit jednu z hlavních rolí. Server Variety nyní hlásí, že k herci by se měla připojit i Cameron Diaz (Annie).

Herečka v roce 2018 oznámila, že odchází do předčasného hereckého důchodu. Z toho ji ale posléze v roce 2022 vytáhl Jamie Foxx (Nespoutaný Django), v rámci čehož ji snad ještě letos uvidíme v netflixovské akční komedii Back in Action. Následně se začaly šířit zvěsti o tom, že Foxx se během natáčení choval na placu problematicky, což měl být i důvod, proč měla herečka po padnutí poslední klapky znovu s herectvím seknout, ale Diaz tyto drby popřela a chválila Foxxovu profesionalitu. Ať už to bylo jakkoliv, zdá se, že herečka ve filmovém světě skutečně nějaký čas zůstane. 

A na co přesně se vlastně můžeme těšit? Reeves by měl ztvárnit postavu jménem Reef, narušenou hollywoodskou hvězdu, která čelí vydírání poté, co se objeví tajemný videoklip z její minulosti. Reef se proto bude muset postavit svým vlastním démonům a napravit své hříchy. Zatím ale není známo, koho přesně výše zmíněná herečka ztvární.

Oba dva herci si už společně zahráli ve snímku Líbánky bez života (1996), kde Cameron Diaz měla jednu ze svých prvních větších rolí. Natáčení by mělo už brzy začít, oficiální datum premiéry však zatím ještě neznáme. 

Johan Hill se opět postaral jak o režii, tak i o scénář, na němž ještě pracoval Ezra Woods. Hillovým celovečerním režijním debutem se stal snímek Devadesátky (2018), který se silně inspiroval jeho dětstvím.