Komiksová série Pokémon – Red a Blue od Hidenoriho Kusaky, jež je vytvořená na motivy původních videoher Pokémon Red a Pokémon Blue pro platformu Game Boy, se v nejbližších několika dnech dočká třetího svazku tankóbon s českým překladem od Matyáše Antona z nakladatelství CREW.

Přečtěte si také: Red potkává tajemnou dívku Green v druhém svazku manga série Pokémon - Red a Blue

V minulém svazku, který se v obchodech objevil 3. listopadu/novembra 2020, se hlavní hrdina Red potkal s tajemnou dívkou Green. Kromě toho se Red taktéž utkal nejen se silnými zástupci různých Pokémonů, ale také s Rakeťáky, které neodradí žádný neúspěch.

Ve třetí knize čeká na Reda zase velká spousta dobrodružství: Útok na rakeťáckou základnu v Saffron City je na spadnutí, ale tím Redovy starosti nekončí. Musí ještě porazit trenéra Viridianského stadionu Giovanniho, nemluvě o té největší výzvě ze všech – rozhodujícím zápase s jeho největším rivalem Bluem!“

Třetí svazek ze série Pokémon – Red a Blue by měl podle informací z nakladatelství CREW vyjít 9. února/februára 2021. V tuto chvíli si již můžete komiks předobjednat s klasickou 20% počáteční slevou za 183 korun.