Po necelých dvou měsících přichází nakladatelství CREW s v pořadí druhým svazkem komiksové série Pokémon - Red a Blue od Hidenoriho Kusaka. Jedná se o mangu na motivy původních videoher s názvy Pokémon Red (v Japonsku Green) a Pokémon Blue, které vyšly na platformu Game Boy v roce 1996.

Přečtěte si také: Manga One Piece v češtině! Po několika letech Crew vyslyšela přání fanoušků

Celý příběh této manga série se točí okolo odvážného a vynalézavého chlapce Reda, jenž oplývá láskou k Pokémonům. Tento mladík se vydává na velkou dobrodružnou výpravu, aby se stal tím nejlepším trenérem Pokémonů ze všech.

Ve druhém svazku se Red potká s tajemnou dívkou Green. Kromě toho bude čelit nejen zástupcům silných Pokémonů, ale také Rakeťákům, kteří dále spřádají své ďábelské plány. „Začíná přituhovat a v sázce je víc než kdy dřív. Připravte se na dobrodružství, od kterého nedokážete odtrhnout oči!“

Pokud chcete zažít pořádný záblesk nostalgie ze svého dětství, druhý svazek mangy Pokémon - Red a Blue můžete zakoupit ode dneška 3. listopadu/novembra 2020. Druhý díl je k dispozici stejně jako ten první na eshopu nakladatelství CREW.