Stát se členem sekty může pro někoho znít jako dobrá zábava, ovšem někteří to mohou brát až příliš vážně. A to dokonce natolik, že to následně ovlivní i jejich mentální zdraví. Přesně o tom bude vyprávět nadcházející snímek od studia XYZ, který ponese název King Knight. Příběh bude vyprávět o muži jménem Thorn (Matthew Gray Gubler), který už nějakou dobu žije se svou partnerkou Willow (Angela Sarafyan). Oba dva jsou zároveň veleknězi čarodějnické sekty, která miluje praktikování krvavé magie a tancování s vílími křidélky na zádech. A jak se zdá, Thorn a Willow spolu mají spokojený a láskyplný vztah, který se však zásadně opírá o celou sektu. Jednoho dne se ale stane něco, co se stabilitou jejich vztahu vážně zatřese. 

Thorn dostane email, ve kterém je pozvánka na středoškolský třídní sraz. Willow se o něm dozví, přičemž ke svému šoku zjistí, že Thorn byl nejenom králem maturáku, ale taktéž i aktivním sportovcem. Jak se zdá, jejich sekta tudíž nemá úplně v lásce lidi, kteří jsou společenští a populární. Willow to považuje za neuvěřitelnou zradu. To samé si myslí i ostatní přívrženci jejich sekty, kteří dokonce požadují, aby byl Thorn vyhnán. Mladý velekněz se tak rozhodne jít na dlouhou „procházku“, aby mohl čelit démonům ze své minulosti. A jak je z traileru vidno, rozhodně se nebude jednat o túru normální a ucelené mysli. Willow se však dozví o dalších věcech, o kterých se Thorn nezmínil, například o tom, že stále má živou matku. Je tedy vůbec nějaká šance, že k sobě oba dva kultisté opět najdou cestu? A je to pro Thorna opravdu ta správná cesta? 

Komediální drama napsal a zrežíroval Richard Bates Jr., který je například také zodpovědný za snímky jako Trash Fire a Tone-Deaf. Ve snímku se taktéž objeví herci jako Andy Milonakis, Ray Wise, Barbara Crampton, Alice Glass a Aubrey Plaza. Oficiální premiéry se dočkáme 17. 2. 2022.