Amazon před několika dny konečně odhalil datum premiéry očekávaného spin-offu dospěláckého seriálu The Boys (Banda), který ponese název Gen V. Příchod nového traileru tak byla jenom otázka času. Na nejnovější upoutávku se tak můžete podívat výše. Stále se navíc jedná pouze o teaser trailer, tudíž v budoucnu se můžeme těšit ještě na řádně plnohodnotnou upoutávku.

Jak už nějaký čas víme, spin-off nás zavede na Univerzitu Godolkin, na které se už od 60. let učí ti nejtalentovanější mladí superhrdinové. Hlavní hrdinkou se tak stává Marie Moreau (Jaz Sinclair), mladá žena se silami připomínající jakousi krvavou magii, která evidentně touží po tom dostat do Sedmičky, hvězdné party superhrdinů s Homelanderem v čele. K tomu ale bude potřeba na škole podat co nejlepší výkon. Marie se tak zapojuje do unikátního studentského života, který by se od toho na jiných školách tolik nelišil, kdyby všichni zbylí žáci neovládali superschopnosti. 

Příběh nám tak představí další nové tváře s unikátními schopnostmi. Patří mezi ně například Andre Anderson (Chance Perdomo), který dokáže ohýbat kovy, Jordan (Derek Luh a London Thor) se schopností měnit podoby a Golden Boy (Patrick Schwarzenegger), jenž zas připomíná takovou mladší a nezkušenější verzi Homelandera.

Jak je ale z traileru vidno, univerzita skrývá i určité temné tajemství. Není divu, však na její řízení dohlíží společnost Vought International, se kterou už mohou být dobře obeznámeni znalci původního seriálu. Evidentně také nebude nouze o notnou dávku krve a humoru, což k celé značce zkrátka neodmyslitelně patří. 

Hlavními tvůrci a scenáristy jsou Tara Butters, Michele Fazekas a Craig Rosenberg, který napsal i pár epizod pro první dvě řady původního seriálu.

Těšit se také můžeme na herce jako Jaz Sinclair, Sean Patrick Thomas, Shelley Conn, Alexander Calvert, Maddie Phillips, Lizze Broadway a Alexandra Castillo.

Spin-off bude na službě Amazon Prime Video premiérovat 29. 9. 2023.