Kromě třetího Deadpoola se letos od Marvelu dočkáme ještě jedné komiksové jízdy, tentokrát pod taktovkou studia Sony. Třetí díl Venoma s podtitulem Poslední tanec zamíří do kin v půlce tohoto podzimu. A nyní zde konečně máme i první trailer, který není jen nějakou menší ochutnávkou, Sony nám rovnou nadělilo více než tříminutovou upoutávku. Podívat se na ni můžete výše.

Hlavním hrdinou se opět stává Eddie Brock (Tom Hardy) a samozřejmě i jeho symbiontský parťák Venom. Podle popisu filmu, který Marvel poskytl, to vypadá, že po hrdinech půjdou představitelé obou jejich světů. A jak se začne smyčka utahovat, oba tak budou muset učinit zničující rozhodnutí, které vyústí v jejich poslední společný tanec. Tvůrci také potvrzují, že třetí díl bude skutečně finálový. Čeká nás tedy tragický závěr?

Odhalují se nám také nové postavy v podání herců, o kterých jsme v minulosti psali. V první řadě zde máme Juno Temple (Fargo), která si má zahrát hlavní ženskou postavu. Také zde máme Chiwetela Ejiofora (Potomci lidí), z něhož by se nakonec skutečně mohl ve filmu vyklubat americký generál Orwell Taylor, který se v komiksech touží Venomovi pomstít za zabití jeho syna. Ale to holt ještě uvidíme.

Trailer každopádně odhaluje, že po hrdinech skutečně půjdou jak vládní síly, tak i zřejmě další symbionti z planety Klyntar. Nechybí samozřejmě akční scény a vtipné interakce mezi oběma protagonisty, na které zřejmě skutečně čeká jejich poslední dobrodružství. Jak ale dopadne, se necháme překvapit. 

O scénář i režii se postarala Kelly Marcel, která napsala i předešlé dva díly z let 2018 a 2019. Film tak bude jejím režijním celovečerním debutem.

Dále se můžeme těšit na herce jako Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach a Stephen Graham.

V našich kinech od 24. 10. 2024.