Pokud máte slabost pro filmy, kde nebozí hlavní hrdinové čelí v hlubinách moře nebezpečným a hladovým žralokům, můžete zkusit dát na začátku léta šanci titulu jménem Under Paris. Zde nás však čeká něco krapet jiného, místo moře totiž bude žralok dělat neplechu přímo v Paříži v Seině. Netflix se již pochlubil oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Je léto 2024. A Paříž poprvé hostí Mistrovství světa v triatlonu. Jako na potvoru ale celou událost zkomplikuje velký problém. Sophia (Bérénice Bejo), geniální vědkyně, se ke svému překvapení dozví, že v Seině se nachází nebezpečný žralok. A pokud nechtějí, aby se vody Paříže proměnily na krvavou lázeň, budou s tím rychle muset něco udělat. Sophia proto spojuje síly s Adilem, velitelem říční policie, aby tuto hrozbu, která do města pronikla z moře, zlikvidovali. Ale jak je z traileru zjevné, zřejmě nepůjde jen tak o ledajakého žraloka. 

O režii se postaral Xavier Gens, který nám nadělil filmovou adaptaci Hitmana (2007) a vynikající sci-fi horůrek The Divide (2011). Za scénářem stojí Yannick Dahan a Olivier Torres.

Dále se ve snímku objeví herci jako Nassim Lyes, Iñaki Lartigue, Léa Léviant a José Antonio Pedrosa Moreno.

Na Netflixu od 5. 6. 2024.