Milovníci zombie filmů, zbystřete. Studio Shudder totiž vydalo oficiální trailer na nadcházející uruguayskou nemrtvou podívanou, která ponese název Virus: 32. Podívat se na něj můžete výše. Příběh se zaměří na svobodnou matku jménem Iris (Paula Silva), která pracuje jako noční hlídačka v opuštěném sportovním centru. Iris se ale zároveň musí starat o svou malou dceru jménem Tata, což vzhledem k jejímu zaměstnání není vůbec jednoduchý úkol. Jednoho večera se proto rozhodne vzít svou osmiletou dceru s sebou do práce, protože nebyl k dispozici nikdo, kdo by se o ni postaral. Poklidný večer se ale začne měnit na strašlivou noční můru, protože do centra se dostanou krvežíznivé zombie, které nebudou šetřit ani ty nejmenší. 

Věci navíc půjdou od desíti k pěti poté, co se Tata své matce ztratí. Iris se proto musí vydat hlouběji do útrob nemrtvými zamořeného centra, aby svou dceru našla. Setká se tak s tajemným mužem, který svou na zombie proměněnou manželku drží v poutech, protože doufá, že pro ni eventuálně najde lék. A i když se zprvu zdá, že Iris našla uvnitř tohoto pekla spojence, brzy zjistí, že onen muž o ní ví až podezřele moc. Napětí mezi nimi tak začne stoupat. Hladové zombie navíc v tomto filmu nejsou žádní lenochodi, pro mozky hrdinů totiž budou více než ochotné si doběhnout. Přeživší však mají jednu výhodu. Po každém výbuchu energie se stanou zombíci nehybnými po dobu dvaatřiceti sekund. Díky tomu se tak hrdinové budou moct přemisťovat z jednoho místa na druhé. 

O režii filmu se postaral Gustavo Hernández, který v roce 2010 natočil poměrně povedený horor Tichý dům. Scénář zas zpracoval Juma Fodde. Kromě výše zmíněné herečky se ve filmu taktéž objeví Daniel Hendler a Sofía González. Oficiální premiéra je stanovená na 21. 4. 2022.