Scénografka Ariel Vida nám na začátku léta nadělí svou hororovou podívanou jménem Trim Season. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jednou z hlavních postav se stává Emma (Bethlehem Million), nezaměstnaná a účel v životě hledající mladá žena, která se spolu se svými kamarády z Los Angeles vydá na cestu vydělat nějaké rychlé peníze. Následně dorazí na odlehlou konopnou farmu v severní Kalifornii, kde mohou za stříhání konopí dostat slušně zaplaceno. Skupina, která je na farmě odříznutá od zbytku světa, si ale rychle uvědomí, že Mona (Jane Badler), zdánlivě přívětivá majitelka farmy, skrývá tajemství temnější, než si kdokoli z nich dokáže představit. A že kouření místní marihuany může být tou poslední věcí, kterou v životě udělají. 

Ariel Vida se postarala jak o scénář, tak i o režii, jejím předchozím filmem byl thriller Vide Noir (2022). Na scénáři spolu s ní pracoval také David Blair (Travis).

Dále se ve snímku objeví herci jako Alex Essoe, Ally Ioannides, Bex Taylor-Klaus, Juliette Kenn De Balinthazy, Ryan Donowho, Cory Hart a Marc Senter.

Snímek dorazí na VOD 7. 6. 2024.