Fanoušci Neila Gaimana a Terryho Pratchetta, zbystřete! Amazon se nedávno pochlubil pořádným plnohodnotným trailerem na druhou řadu povedeného seriálu Good Omens, který vznikl na motivy stejnojmenné předlohy od geniálních autorů fantastické literatury. Na upoutávku se můžete podívat výše.

Opět se tak vrací na scénu anděl Azirafal (Michael Sheen) a démon Crowley (David Tennant), kteří si po událostech první řady žijí vcelku poklidným a normálním lidským životem poté, co byli vyhnáni z Nebes a Pekla. Azirafal nyní pracuje v útulném knihkupectví a Crowley… inu, ten se mezi smrtelníky jen tak fláká. Vše se ale začne stavět na hlavu ve chvíli, kdy se Nebe dostane do menšího problému. Sám archanděl Gabriel (Jon Hamm) totiž zmizel neznámo kam. Ovšem stopy samozřejmě povedou do světa smrtelníků, přesněji do knihkupectví, ve kterém Azirafal působí. 

Trailer následně odhalí, že Gabriel se nějakou dobu u Azirafala skrýval. Slavný archanděl však evidentně nemá ani páru o tom, co se mu vlastně stalo, stejně tak ani neví, proč je zrovna v Londýně. Azirafal a jeho parťák Crowley tak opět spojí síly a dohodnou se, že ho musí ukrýt před silami nebes i pekel.

Ovšem jak je z traileru zřejmé, věci pro oba hrdiny opět začnou jít od desíti k pěti. A zdá se, že to celé dokonce povede k velké válce, přičemž Azirafalovo knihkupectví se ocitne v jejím středu. Kdo by to byl řekl, že jeden služebník Nebes bude tak nesmírně důležitý, že? Gabriel navíc nebude jediným archandělem, jenž se ve druhé řadě objeví, dočkáme se také jeho kolegů Michaela (Doon Mackichan) a Uriela (Gloria Obianyo), které si mohou fanoušci pamatovat už z předešlé řady. 

Dále se do druhé sezóny vrátí také Miranda Richardson jako Shax, Maggie Service jako Maggie a Nina Sosanya jako Nina. Mezi nováčky bude ještě patřit Liz Carr jako anděl Saraqael, Quelin Sepulveda jako anděl Muriel a Shelley Conn jako démon Beelzebub. Na režisérské křeslo se vrátil Douglas Mackinnon, který natočil i první řadu. Showrunnerem i nadále zůstává sám Neil Gaiman, který také zastává úlohu výkonného producenta.

Dále se ve druhé řadě objeví herci jako Alex Norton, Pete Firman, Ty Tennant, Pete Davison, Andi Osho, Siân Phillips a Tim Downie.

Oficiální premiéra na službě Prime Video je stanovená na 28. 7. 2023.