Během letošního podzimu se slavný představitel Khal Droga a Aquamana ukáže v dobrodružné podívané od Netflixu, která nese název Slumberland. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladou dívku jménem Nemo (Marlow Barkley), která žije v majáku na malém ostrůvku. Ta se jedné noci vydá na neuvěřitelnou cestu do mystické země snů, jíž se říká Slumberland. Právě tam se totiž nachází její zmizelý otec, kterého musí zvědavá a odvážná dívka za každou cenu najít a zachránit. Pomoci se jí dostane od satyra jménem Flip (Jason Momoa), který se zároveň stane jejím oddaným průvodcem po světě, který nemá téměř žádné hranice.

Na zemi snů je ta výhoda, že ji můžete formovat podle vlastních přání. Nemo a Flip se proto během svých cest dostanou na nejrůznější úžasná místa, ve kterých navíc potkají další bizarní obyvatele. Ovšem pozor, místo se tu najde i pro noční můry, se kterými už zas tak velká legrace není. Nemo je ale i tak odhodlaná svého otce najít stůj co stůj. Musí si ale pospíšit, pokud bude příliš zahálet, její otec bude v zemi snů ztracen možná už navěky. Flip ale jejího otce zná. A v rámci toho také moc dobře ví, kde ho hledat. Oba se tak vydávají na nezapomenutelné dobrodružství. 

O režii se postaral filmař Francis Lawrence, který se nejvíce proslavil za zrežírovaní filmových adaptací slavné série Hunger Games. Momentálně také připravuje prequel, který ponese název The Ballad of Songbirds and Snakes. Scénář si vzali na starost Michael Handelman a David Guion, oba dva se například podíleli na tvorbě amerického remaku slavné francouzské komedie Blbec na večeři.

Dále se ve filmu dočkáme herců jako Kyle Chandler, Chris O'Dowd, India de Beaufort, Ava Cheung a Luxton Handspiker.

Oficiální premiéra je stanovená na 18. 11. 2022.