Už za pár týdnů bude premiérovat nadcházející akční thriller jménem The Locksmith, ve kterém si hlavní roli zahraje Ryan Phillippe. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na chlapíka jménem Miller (Phillippe), který patří mezi nejlepší zámečníky v okolí. To mu posléze otevřelo cestu ke kariéře zločinu, což však s sebou přinese kruté následky. Během jisté loupeže je totiž se svým parťákem chycen policií, v rámci čehož si Miller začne odpykávat svůj trest ve vězení. Když je po letech konečně propuštěn, pokusí se znovu navázat vztah se svou dcerou, které se ujala jeho bývalá přítelkyně. I přestože je ale Miller mistrem v páčení zámků, rozhodne se tentokrát žít normálním životem, aby mohl být své dceři co nejčastěji na blízku. Tak jednoduché to ale samozřejmě nebude. 

Millera jednoho dne kontaktuje jeho známá jménem April (Gabriela Quezada), která se potýká se závažným problémem. Aby mohla uniknout ze spárů mocného muže, musí se dostat k zabezpečeným penězům. K tomu ale bude potřebovat Millerovy zámečnické dovednosti. Jemu se tento nápad sice ani trochu nelíbí, nicméně jelikož mu April kdysi velice pomohla, má pocit, že musí nějakým způsobem splatit svůj dluh.

Zdá se ale, že věci opět nepůjdou úplně podle plánu. Nejenže se hlavní padouši dozví, kdo je vlastně okradl, ale také unesou Millerovu dceru. Zoufalý hrdina, kterému je navíc v patách řada po zuby ozbrojených ničemů, proto musí spojit síly se svou bejvalkou, která pracuje u policie. 

O režii filmu se postaral Nicolas Harvard, který se například podílel na výrobě úspěšného seriálu Yellowstone z roku 2019. Scénář si vzali na starost Joe Russo, Chris LaMont, John Glosser a Ben Kabialis.

Dále se ve snímku objeví herci jako Kate Bosworth, Ving Rhames, Kaylee Bryant, Charlie Weber, Jeffrey Nordling, Noel Gugliemi a Tom Wright.

Oficiální premiéra je stanovená na 3. 2. 2023.