Za necelý měsíc bude premiérovat nový akční thriller jménem Sanctioning Evil, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na seržanta Reginald Barnese (Tobias Truvillion), uznávaného válečného hrdinu, který je považován za žijící legendu. Není proto divu, že dostane pod svá ochranná křídla další skupinky vojáků, abyc z nich vycvičil profesionální zabijáky.

Ovšem u jednoho z nich se vyskytne vážný problém, který Barnesovi pěkně zavaří. Onen voják totiž zradí a obrátí se proti instituci, kterou měl původně chránit. To následně vyústí v Barnesovo nečestné propuštění. Ale i když mu ukázala prostředníček jeho vlastní vláda, které se ctí dlouhá léta sloužil, zkušený seržant se snaží dát svůj život opět dohromady.

A přesně s tím mu pomůže charismatický politik jménem Dakota Ambrose (Zach McGowan). Ten dá Barnesovi úkol, díky kterému by mohl seržantův život znovu dávat smysl. V místním městě kuje pikle jakási mocná zločinecká organizace, jejíž zlé cíle ohrožují stabilitu celého státu. Barnes a Ambrose proto spojí své síly, aby tyto kriminální živly vypátrali a zničili. Háček je však v tom, že to musí udělat mimo zrak zákona. Barnes si ale brzy začne uvědomovat, že za Ambrosovou touhou gang zlikvidovat stojí ještě něco jiného…

O režii se postaral herec Ante Novakovic, který si například zahrál ve snímcích jako Ondine, Sedm psychopatů a Pomsta mrtvého muže. Scénář si vzal na starost Kyle Travis Sharp. Dále si ve snímku zahrají herci jako Taryn Manning, Chris Tardio, Carrie Kim, Tasha Lawrence a Kresh Novakovic.

Oficiální premiéra je stanovená na 7. 10. 2022.