Pokud jste fanoušci napínavých thrillerů jako Telefonní budka a Nebezpečná rychlost, určitě si nenechte ujít francouzský thriller jménem Blast, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Sonia (Nora Arnezeder), odbornici na zneškodňování bomb. Jednoho dne se ale z nějakého nevysvětlitelného důvodu ocitne uvězněná v autě na jednom z pařížských parkovišť. Spolu s ní je v autě i její syn a dcera jejího přítele Freda (Pierre Kiwitt). To však rozhodně není to nejhorší. Kdosi totiž pod auto nastražil bombu, která za 30 minut vybuchne. A zcela jednoznačně zabije všechny uvnitř auta. 

I přestože Fred je hned venku, nemůže své přítelkyni nijak pomoci. Sonia, která se teprve nedávno vrátila z mise na Ukrajině, je sice ostřílená profesionálka, která už v minulosti čelila řadám nebezpečných situací. Nyní je ale v nebezpečí také jedno z jejích dětí, což slušně zamává s její psychikou. Fredovi tak přijdou na pomoc ještě další kolegové z jejich práce, aby společně našli způsob, jak bombu zneškodnit a Soniu s dětmi osvobodit. Čas však běží rychlým tempem. A na nějaké přespříliš sofistikované plány nebude prostor. Zároveň ale také musí zjistit, kdo je za bombu v autě vlastně zodpovědný. Že by nějací ruští agenti? To se necháme překvapit. 

O režii filmu se postaral Vanya Peirani-Vignes, který se taktéž podílel na scénáři. S tím mu ještě pomáhal Pablo Barbetti. Kromě výše zmíněných ve filmu uvidíme herce jako Sara Mortensen a Radivoje Bukvic. Očekávat bychom tak měli napínavou, ale zároveň i komorní podívanou.

Film premiéroval ve Francii již minulý rok, na streamovací platformě Crackle se ale objeví až 5. 5. 2022.