Britská herečka Ella Purnell, která se letos stala hvězdou povedené seriálové adaptace Falloutu, si zahraje hlavní roli v chystané sérii jménem Sweetpea. Stanice Starz už zveřejnila kratičký teaser, na který se můžete podívat výše.

Herečka by si měla zahrát mladou ženu jménem Rhiannon Lewis, která je svým životem pořádně znuděná. Její kancelářská práce je ponižující a neuspokojivá, její partner se nechce ve vztahu vázat, po večerech trpělivě naslouchá svým kamarádkám, které se baví o svých plánech na svatbu a miminko, a v neposlední řadě má také velice nemocného otce. Přesto se ale Rhiannon snaží udržet si na tváři úsměv a nestěžovat si. Jednoho dne se ale vše změní. Když náhodné setkání s cizincem povede k šokujícímu násilnému činu, Rhiannonina maska úplně sklouzne a dá průchod své temnější stránce, která v ní dlouho dřímala. A kdo ví, této mladé ženě, kterou všichni přehlíželi, by mohla projít vražda.

Podle popisu nám to trochu připomíná Volný pád (1993) s Michaelem Douglasem, tak uvidíme, co všechno nám ukáže nějaký plnohodnotný trailer. Seriál bude adaptací stejnojmenné knihy z roku 2017, kterou napsala C.J. Skuse. 

Showrunnerkou a hlavní scenáristkou se stala Kirstie Swain, která psala pro seriály jako Dívčí spolek (2017), Pure (2019) a Utíkej (2020). O režii jednotlivých epizod se postarala Ella Jones (Znovu do normálu).

Dále hrají Nicole Lecky, Jon Pointing, Calam Lynch, Leah Harvey, Jeremy Swift a Dustin Demri-Burns.

Seriál by měl dorazit někdy během října/októbra. Tak snad ho někdo uvede i u nás.