V srpnu/auguste 2016 začala v časopise Šúkan šónen Jump vycházet dark fantasy manga Zaslíbená Země Nezemě, kterou píše Kaiu Širai a kreslí Posuka Demizu. Z časopisové mangy se však postupně začal stávat hit, jenž si nejdříve vysloužil své vlastní svazky a postupem času i seriál z produkce CloverWorks, který by se měl během tohoto roku dočkat druhé řady.

V Česku vydalo první svazek tankóbon nakladatelství CREW v roce 2019. A musela mít u českých čtenářů asi velký úspěch, protože od té doby jsme se dočkali dalších sedmi knih. Ta zatím poslední, osmá, vyšla právě během tohoto týdne. A na co se fanoušci mohou v novém svazku těšit?

„Emma a Ray se cestou do tajemné lokace Goldy Pond ocitají ve svízelné situaci – démoni na ně číhají na každém kroku a navíc jsou v obrovské přesile. Jak se dětem podaří přežít a najít záhadného pana Minervu, když jim jejich průvodce i nadále odmítá sebeméně pomoci?“

Přečtěte si také: Ubisoft hráčům sebral licenci na hru The Crew

Zaslíbená Země Nezemě 8 je k dispozici na eshopu nakladatelství CREW s počáteční 20% slevou. Později se tento japonský komiks určitě objeví i ve větších knihkupectvích či v komiksových prodejnách.