Na začátku minulého měsíce proběhla Netflix akce Geeked Week 2022, jež nám představila nejrůznější projekty, kterých se na slavné streamovací platformě dočkáme. Jedním z nich byl i fantasy komediální akčňák jménem Day Shift, ovšem místo pořádného traileru jsme se tehdy dočkali pouze menšího nakouknutí do zákulisí. Plnohodnotná upoutávka je ale už konečně zde, pustit si ji můžete výše. Jamie Foxx zde ztvární milujícího otce osmileté holčičky, které chce zajistit dobrý a spokojený život. Během dne tak uklízí bazén v údolí San Fernando. Jeho skutečný zdroj příjmů je ale něco jiného. A to lov a zabíjení krvelačných a nebezpečných upírů. 

Pokud vám chybí Blade, tak možná právě Day Shift nahradí vaší touhu vidět masakrování zubatých nemrtvých s pořádným stylem. Ke slovu tak přijde brokovnice, sekyra a nějaká ta automobilová honička. A samozřejmě také Snoop Dogg v kovbojském klobouku a s kulometem, to je přece jasné! Foxx na rovinu uvedl, že vše, co diváci v hotovém filmu uvidí, bylo vytvořeno praktickými efekty, tudíž řádnou hromadu CGI snad čekat nemusíme. Na filmu se z velké části také podílel Chad Stahelski, slavný kaskadér a režisér, který proslul především díky sérii o Johnu Wickovi.

Snímek bude režisérským debutem herce J. J. Perryho, který si zahrál ve filmech jako Mortal Kombat 2: Vyhlazení, Pravidla boje a Turnaj zabijáků. O scénář se postarali Tyler Tice a Shay Hatten, který se podílel na tvorbě jak třetího dílu Johna Wicka, tak i na Armádě mrtvých od Zacka Snydera. Ve filmu se taktéž objeví Natasha Liu Bordizzo, Tetiana Gaidar, Oliver Masucci, Steve Howey, Scott Adkins, Dave Franco, Meagan Good, Karla Souza, Eric Lange a C.S. Lee.

Oficiální premiéra je stanovená na 12. 8. 2022.