Na konci jara nám studio Sony nadělilo oficiální teaser trailer na nadcházející válečný film jménem Devotion, který se odehrává v období korejské války. Tentokrát nám ale studio představilo plnohodnotnou upoutávku, na kterou se můžete podívat výše. Snímek bude vyprávět příběh podle skutečné události, který zahrnuje dva americké elitní piloty, Jesseho Browna (Jonathan Majors), jenž se stal prvním černošským letcem, který dokončil základní program leteckého výcviku amerického námořnictva, a Toma Hudnera (Glen Powell). Oba dva se se svými letadly zapojí do nemilosrdných bojů se severokorejskými silami. Zprvu se zdálo, že bychom se snímku mohli dočkat už na konci října, ale nakonec se premiéra téměř o celý měsíc opozdí. 

Nutno také připomenout, že se jedná o filmovou adaptaci. Celý film bude vycházet z knihy Devotion: An Epic Story of Heroism, Friendship, and Sacrifice, kterou v roce 2014 napsal Adam Makos. Snímek by tak neměl být jenom působivou vizuální podívanou, která nám představí korejskou válku ze vzduchu, ale také emotivním dramatem, jenž se zaměří na parťácký vztah mezi Brownem a Hudnerem. Společně tak čelili při každé misi opravdu neuvěřitelným rizikům, přičemž sám Brown se musel v té době také potýkat s rasistickým přístupem od ostatních členů armády. Díky jejich činům ve válce se ale následně oba dva připojí k legendám amerického letectva.

O režii filmu se postaral J. D. Dillard, který je zodpovědný za snímky jako Sleight a Sweetheart. Scénář si vzali na starost Jonathan Stewart a Jake Crane. Hlavním kameramanem se navíc stal Erik Messerschmidt, který minulý rok získal Oscara v kategorii Nejlepší kamera za film Mank. Ve snímku se také dočkáme herců jako Christina Jackson, Thomas Sadoski a Joe Jonas.

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 11. 2022.