Na začátku minulého měsíce jsme se dočkali prvního teaseru na nadcházející westernový seriál jménem The English, ve kterém se v hlavní roli představí talentovaná Emily Blunt. Nyní jsme se dočkali plnohodnotného traileru, který nám z hlavního děje prozradí zase něco nového.

Jak už víme, příběh z roku 1890 se zaměří na anglickou Lady jménem Cornelia Locke. Její syn byl nedávno zavražděn, proto se následně rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou. K tomu ale bude potřebovat pomoc někoho důvěryhodného, kdo se vyzná ve zbraních. Tím se stane válečný veterán Eli Whipp (Chaske Spencer), bývalý člen americké kavalérie, který zároveň pochází z indiánského kmene Póníů.

Podle nejnovějšího traileru nyní konečně víme, co oba dva hrdiny spojuje. Byl to bohatý a sadistický tyran v podání Ciarána Hindse, který mučil jak Cornelii, tak i Eliho. Po jeho následné smrti se tak mladá Angličanka a indiánský lovec vydávají na cestu přes drsnou a nehostinnou krajinu, aby se každý z nich mohl pomstít za křivdy z minulosti.

Následně se tak dostávají do městečka Hoxem ve státě Wyoming, kde jsou oba zataženi do místního vyšetřování městským šerifem Robertem Marshallem (Stephen Rea) a mladou ženou jménem Martha Myers (Valerie Pachner), která ztratila svého manžela kvůli sérii podivných vražd v okolí. Mají s tím snad něco společného muži, kteří jsou zodpovědní za smrt syna mladé Angličanky? 

Tvůrcem, režisérem a scenáristou celého seriálu se stal britský filmař Hugo Blick. Dále se v seriálu dočkáme herců jako Ciarán Hinds, Rafe Spall, Toby Jones, Tom Hughes, Malcolm Storry, Nicholas Aaron, Nichola McAuliffe a Steve Wall.

Premiéra na BBC Two, BBC iPlayer a Amazonu Prime Video je stanovená na 11. 11. 2022.