Po šestiměsíčním čekání jsme se konečně dočkali dalšího oficiálního traileru na slibně vyhlížející adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons, která ponese podtitul Honor Among Thieves. A zase v něm uslyšíme píseň Whole Lotta Love od Led Zeppelin, protože proč ne. Podívat se na něj můžete výše.

Upoutávka nám z děje opět poodhalí několik nových informací. Jak už nějaký ten čas víme, příběh bude zasazený ve slavném fantasy světě Forgotten Realms, o kterém pojednává nejenom celá řada nejrůznějších knih, ale i slavné videoherní série jako Baldur´s Gate, Icewind Dale a Neverwinter Nights. Děj filmu se tak zaměří na skupinku dobrodruhů, které se podařilo ukrást mocný artefakt, nicméně ten se následně dostal do špatných rukou. A to do rukou Rudých čarodějů z Thay, což rozhodně nevěstí nic dobrého. 

Nová upoutávka nám tak konečně odhalí, co mají Rudí čarodějové v plánu. Vytvořit ohromnou armádu nemrtvých, což by mohlo uvrhnout celý kontinent Faerûnu do ohromného chaosu. Naši hrdinové tak musí utvořit schopnou družinu, která by přicházející katastrofě zabránila.

Tato skvadra se bude skládat z barda Edgina (Chris Pine), barbarky Holgy (Michelle Rodriguez), paladina Xenka (Regé-Jean Page), čaroděje Simona (Justice Smith) a druidky Doric (Sophia Lillis). A kdo ví, možná se k nim připojí i zloděj Forge (Hugh Grant), který by však měl po nějaký čas ztvárňovat zápornou roli. Z upoutávky je ale patrné, že hrdinům pořádně zavaří také neznámá Rudá čarodějka, kterou ve filmu ztvárňuje Daisy Head. Nebudou samozřejmě chybět ani nějaká ta kouzla, fantastické lokace a pořádně nabaštění draci. 

O scénář a režii se postarali John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Oba dva se například podíleli na tvorbě scénáře k marvelovce Spider-Man: Homecoming a krimi komedii Šéfové na zabití z roku 2011.

Oficiální premiéra je stanovená na 31. 3. 2023.