Studio RLJE Films před nedávnem vydalo trailer na svou nadcházející akční podívanou, která ponese název Apex. Jaká je dobrá zpráva? Že se hlavních rolí chopí herečtí sympaťáci Bruce Willis a Neal McDonough, kteří si ve filmu půjdou po krku. A jaká je špatná zpráva? Že si to celé vzal pod palec E.J. Drake, který opravdu žádným schopným filmařem není. Mladý režisér už s Willisem natočil jeden akčňák, který se nazýval Kosmický hřích, což byla sci-fi, jež se odehrávala v roce 2524. Jednalo se však o naprosto katastrofální podívanou, kterou kritici i diváci naprosto rozcupovali na kusy svými negativními reakcemi. Podobně si vedl i jeho předchozí film, kterým byl horor Broil. Tudíž obavy z toho, že nás čeká další nekvalitní hovadina v podobně nadcházejícího snímku, jsou poměrně oprávněné. 

Hlavním hrdinou příběhu bude Thomas Malone (Bruce Willis), bývalý polda, jenž dostal doživotní vězení za zločin, který ve skutečnosti nespáchal. Dostane ale šance získat svobodu účastí ve hře jménem Apex, ve které mu na opuštěném ostrově půjde po krku šest ozbrojených jedinců. Thomas však není žádný zelenáč, rychle se mu povede obrátit kartu, díky čemuž se z kořisti stane lovec. Ozbrojence však vede Samuel Rainsford (Neal McDonough), který se bývalým poldou rozhodně nenechá jen tak snadno zabít. 

Se scénářem pomáhal Drakeovi ještě Corey Large, který příliš oslnivou filmografii zrovna také moc nemá. Žádný zázrak tudíž od filmu rozhodně nečekejte. Kromě výše uvedených se ještě ve filmu dočkáme herců jako Alexis Fast, Nels Lennarson, Lochlyn Munro, Megan Peta Hill Trevor Gretzky. Premiéra je stanovená na 12. 11. 2021.