Už jste dokoukali Hellraisera a prahnete vidět další hororovou podívanou, která zahrnuje tajemný hlavolam? V tom případě byste mohli zkusit dát šanci nadcházejícímu kanadskému snímku jménem The Friendship Game, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na dvojici dívek, kterým se jednoho dne dostane do rukou podivný nástroj, jenž jim prodá jakási tajemná žena na trzích. Ta jim prozradí, že onen objekt se ve skutečnosti používá ke hře. A to opravdu unikátní, kterou nikde jinde na světě nenajdou. Tudíž každý, komu se dostane do rukou, se může považovat za šťastlivce… nebo snad ne? 

Žena dívkám prozradí, že se jedná o hru přátelství. Každý z hráčů musí položit na objekt svůj prst a podělit se o svou největší touhu. Cíl hry je jasný, ale poměrně zvláštní. Všichni hráči musí zůstat přáteli. Protože jak jim žena na trzích řekla, ,,pokud jejich přátelství nepřežije, tak nepřežijí ani oni.“

Když však skupinka hrdinů hru otestuje, nic zvláštního se nestane, tudíž se vrátí ke svým normálním životům. Pak ale Cotton Allen (Kaitlyn Santa Juana), jedna dívek, která se setkala s onou ženou na trzích, nevysvětlitelně zmizí. A její dobrá ,,kamarádka“ (Peyton List) si následně uvědomí, že za tím stojí zvrhlá pravidla oné hry. Cotton se s ostatními z nějakého důvodu přestala přátelit. A to ji patrně také stálo život. Zbytek hráčů si pak uvědomí, že jim hrozí podobný osud. 

O režii snímku se postaral Scooter Corkle, který je zodpovědný za mysteriózní thriller Hollow in the Land z roku 2017. Scénář si vzal na starost Damien Ober.

Dále si ve snímku zahrají herci jako Brendan Meyer, Jennifer Copping, Dylan Schombing, Miranda Edwards, Kelcey Mawema a Annette Reilly.

Oficiální premiéra je stanovená na 11. 11. 2022.