Na Nerdfixu jsme vám již ukázali trailery na celou řadu hororů. Ale jeden z těch nejzajímavějších zcela nepochybně patřil působivě vypadajícímu snímku jménem You Won´t Be Alone, kterého jsme se dočkali na konci minulého roku. Nyní studio Focus Features představuje druhý oficiální trailer, který dokazuje, že nadcházející hororová podívaná se bude od těch ostatních skutečně v mnohém lišit. Podívat se na něj můžete výše. Příběh se bude odehrávat v 19. století v Makedonii, přesněji v poklidné horské vesničce, kde lidé mají zcela normální životy. Všichni vesničané se ale obávají tajemného a hrůzného přízraku jménem A Wolf-Eateress, který jednoho dne unese malé novorozeně z vesnice. Nehodlá ho však usmrtit. Místo toho dítě vychová, aby se mohlo stát čarodějnicí.

Když vás však celý život vychovává tajemný a nelidský přízrak, ještě k tomu v lesích daleko od civilizace, tak se to na vás zaručeně podepíše. Mladá čarodějnice však jednoho dne zatouží jít mezi lidi. Přesněji do vesnice, ze které byla kdysi unesena. Jelikož ale nezná zvyky lidí, bude se je muset zprvu všechny naučit. Jistého dne tak zabije jednu z vesnických žen a navlékne si její kůži, aby se mohla mezi ostatními vesničany pohybovat s větší volností. Čarodějnice tak sleduje veškerý vesnický život. V rámci toho nabírá i nové zkušenosti, díky čemuž se učí o podstatě lidství. Ale ne vše trvá věčně, tudíž můžeme očekávat, že jednoho dne někdo z vesničanů její maskování prohlédne. Snímek se údajně nese v podobném duchu, která mají i horory jako Čarodějnice a Slunovrat, tudíž žádné velké a nečekané lekačky neočekávejte. Spíš se těšte na pěkně znepokojivou atmosféru s pomalým tempem. 

Horor bude celovečerním debutem australského režiséra Gorana Stolevskiho. V hlavních rolích se představí herci jako Noomi Rapace, Anamaria Marinca, Alice Englert, Carloto Cotta, Félix Maritaud a Sara Klimoska.

Snímek by se měl v kinech objevit 1. 4. 2022.