Už za necelý měsíc se můžeme těšit na hororový příběh o pomstě, který představí snímek When I Consume You. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na dva sourozence Daphne (Libby Ewing) a Wilson (Evan Dumouchel), kteří se v podstatě vychovali navzájem. Právě díky tomu je mezi nimi velice silné pouto, které nelze jen tak zlomit. Vždy se tak snažili jednoho druhého chránit a podporovat. V dospělosti si už ale oba chtějí jít vlastní cestou. Daphne si chce adoptovat dítě a Wilson se pokouší získat místo učitele na místní škole. Jednoho dne ale začne oba sourozence pronásledovat tajemný stalker, který s nimi zcela evidentně nemá žádné dobré úmysly. 

Když následně oba zjistí, že tajemný pronásledovatel hodlá zničit oba jejich životy, rozhodnou se, že se mu postaví čelem. To však ve výsledku nebude vůbec jednoduchý úkol, protože jejich cíl možná ani není z tohoto světa. Daphne a Wilson však oba vědí, že pokud se s touto strašlivou hrozbou rychle nevypořádají, na spokojený a klidný život mohou oba zapomenout. Co je ale přesně zač tvor, se kterým se potýkají? A proč se zaměřil právě na oba sourozence? To se holt budeme muset nechat překvapit. 

O scénář a režii se postaral Perry Blackshear, který v roce 2015 debutoval se svým mysteriózním thrillerem They Look Like People. Dále se ve filmu objeví herci jako MacLeod Andrews, Margaret Ying Drake, Kiara Jones, Jeff Musillo a Adam Stovall.

Oficiální premiéra je stanovená na 16. 8. 2022.