Tvůrci nadcházejícího hororu She Will patrně viděli snímek Mařenka a Jeníček v lese hrůzy z roku 2020, přičemž si řekli, že herečku Alici Krige musí mít i ve svém čarodějnickém filmu. Právě ta ztvární v She Will hlavní protagonistku, přičemž na oficiální trailer se můžete podívat výše. O samotném ději toho ovšem příliš nevíme, tvůrci si patrně dávají záležet, aby co nejvíce informací zůstalo pěkně pod poklicí. Víme pouze jen to, že se příběh zaměří na stárnoucí filmovou hvězdu, jež se rozhodne z ruchu velkoměsta přestěhovat na skotský venkov, aby se tam mohla v klidu zotavit z operace, kterou nedávno musela podstoupit. Spolu s ní se na cestu vydá i její osobní asistentka (Kota Eberhardt).

Naše hrdinka ale netuší, že místo, kde bude chtít v klidu odpočívat, je patrně prokleté. Právě na něm totiž byly kdysi hromadně upalovány ženy, které tehdejší obyvatelstvo považovalo za čarodějnice. Nicméně i přestože jejich těla lehla popelem, jejich přízraky patrně přetrvaly. A očividně stále prahnou po pomstě. Proč by se jich měla ale zrovna stárnoucí herečka po operaci bát? Mají snad její předkové něco společného s upalování čarodějnic? Nebo je jejich cílem někdo úplně jiný? Ať už to bude jakkoliv, žádný klidný odpočinek ji na skotském venkově rozhodně nečeká. Můžeme se tak těšit na pomalý a atmosférický horůrek, který by se neměl spoléhat na laciné lekačky.

Snímek bude režisérským debutem filmařky Charlotte Colbert, která se v roce 2013 podílela na scénáři k filmu Povolení k pobytu. Na scénáři k She Will jí pomáhala také Kitty Percy. Ve filmu se taktéž objeví herci jako Malcolm McDowell, Amy Manson, Rupert Everett, John McCrea, Daniel Lapaine, Jonathan Aris, Olwen Fouéré a Jack Greenlees.

Oficiální premiéra je stanovená na 15. 7. 2022.