Pokud jste už zhlédli Smrtelné zlo: Probuzení a prahnete po další démonické hrůze, můžete zkusit dát šanci nadcházejícímu hororu It Lives Inside, který se nedávno pochlubil oficiálním trailerem. Podívat se na něj můžete výše.

Příběh se zaměří na školačku jménem Sam (Megan Suri), jejíž rodina původně pochází z Indie. Sam se však o kulturu země svých rodičů příliš nezajímá, místo toho se snaží především zapadnout v místní škole a žít si normálním životem mladého člověka. Pak ale na scénu nastoupí její bývalá nejlepší kamarádka Tamira (Mohana Krishnan), která se začne chovat divně. Jakože fakt hodně divně. Začne se školních chodbách plížit pomalým tempem, přičemž v rukou má téměř neustále jakousi uzavřenou sklenici. Když jednoho dne konfrontuje Sam, tak jí sdělí, že uvnitř žije jakási neviděná zlá síla, se kterou si není radno zahrávat. 

Pak následují sekvence, které známe z mnoha jiných horůrků s duchy a démony: Dveře, které se samy otevírají, tahaní za vlasy a i nějaké ty lekačky, prostě běžná rutina. Z oné zlé entity nakonec vyleze Pishach, maso požírající démon, který se vyskytuje především v buddhistické a hinduistické mytologii.

Jak je v traileru řečeno, své oběti před smrtí řádně potrápí útoky na jejich zdravý rozum. Snaží se tak daného nešťastníka nejenom izolovat od všech milovaných, ale také ublížit všem, kteří by se oběti rozhodli pomoci. Zkrátka a dobře si Pishach nejdříve pochutná na mysli, poté přijde na řadu samotné maso. Sam tak bude muset zjistit, zda neexistuje způsob, kterým by mohla hrozivému démonovi vzdorovat. 

O scénář a režii se postaral Bishal Dutta, pro kterého bude horor jeho celovečerním debutem.

Dále se ve snímku představí herci jako Neeru Bajwa, Betty Gabriel, Vik Sahay, Gage Marsh, Siddhartha Minhas, Saisha Muni, Paige Shaw, Sangeeta Wylie a Carlo Yu.

Zatím není známo, kdy přesně se filmu dočkáme, ale údajně by měl premiérovat někdy během letošního podzimu.