Herec a kaskadér J.J. Perry, jehož celovečerním režijním debutem byla pár let stará upírská jízda Denní směna (2022), uvede ještě letos svou akční a hvězdně obsazenou komedii jménem The Killer's Game, ve které v hlavní roli zazáří Dave Bautista (Duna: Část druhá). Studio Lionsgate už vydalo i plnohodnotný trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává nájemný zabiják jménem Joe Flood (Bautista), který je ve své práci obávaným profíkem. Jednoho dne mu je ale diagnostikována smrtící nemoc, kvůli které mu zbývá jen několik měsíců života. A jelikož nechce, aby ho jeho přítelkyně (Sofia Boutella) viděla pomalu umírat v bolestech, rozhodne se objednat vlastní vraždu. Pak ale vyjde najevo, že došlo k omylu. Joe ve skutečnosti žádnou smrtící nemoc nemá. Ale objednávku vlastní vraždy už nejde zrušit. Proto bude muset odrazit armádu svých zabijáckých kolegů, kteří půjdou po krku nejenom jemu, ale i jeho přítelkyni. 

Režisér J.J. Perry také s Bautistou připravuje postapokalyptický film jménem Afterburn, ve kterém by si herec měl zahrát ještě spolu se Samuelem L. Jacksonem. Co se akčňáku The Killer's Game týče, o scénář se postarali James Coyne, Simon Kinberg a Rand Ravich.

Dále se ve filmu objeví herci jako Pom Klementieff, Ben Kingsley, Scott Adkins, Terry Crews, Daniel Bernhardt, Marko Zaror, Antonia Desplat, Shaina West, Lucy Cork a mnozí další.

V amerických kinech od 13. 9. 2024, zatím není známo, zda se filmu dočkáme i u nás.