Studio Saban Films se nedávno pochlubilo zbrusu novým trailerem na akční komedii jménem High Heat, ve které se v hlavní roli představí Olga Kurylenko. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Ana (Kurylenko), která spolu se svým manželem Rayem (Don Johnson) vede jednu z místních restaurací. A zdá se, že jim všechno klape dobře. Restaurace jim vydělává, hosté odcházejí spokojení a manželství obou vlastníků se zdá být bez chybičky. Oba dva však před sebou drží určité tajnosti. Ray se totiž zapletl do kšeftů s mafií, které však pro něho nedopadly zrovna nejlépe. Po několika přešlapech se tak Ray u mafiánů ocitne v dluhové pasti, ze které se lze dostat jedině smrtí. 

Ray má ale opravdu převeliké štěstí, že si vzal za ženu právě Anu. Netuší totiž, že jeho manželka je bývalou agentkou KGB se stále pěkně smrtícími dovednostmi. Jakmile se jim tudíž do restaurace začnou hrnout gangsteři a lovci hlav, kteří mají za úkol manželský pár zlikvidovat, začne nemilosrdný boj o přežití. Netrvá dlouho a Ana si proti sobě poštve celý zločinecký syndikát, který ale hodlá uspět za každou cenu.

Posléze začne být natolik zoufalý, že začne najímat i nejrůznější profesionální zabijáky, mezi kterými je i pár pěkných psychopatů. Pokud je Ana bude chtít všechny přemoct, bude muset naučit zacházet s bouchačkou svého manžela, kvůli kterému se do této pořádné lapálie dostali. 

O režii se postaral Zach Goldman, tvůrce dobrodružné komedie The Escape of Prisoner 614 z roku 2018. Scénář si zas vzal na starost James Pedersen.

Kromě výše zmíněných se také můžeme těšit na herce jako Kaitlin Doubleday, Chris Diamantopoulos, Dallas Page, Bianca D'Ambrosio, Chiara D'Ambrosio a Greg Nutcher.

Oficiální premiéra je stanovená na 16. 12. 2022.