Pokud je pod nějakým filmem podepsaný David Leitch, tak je téměř jistota, že se bude jednat o divokou jízdu s naprosto skvostnými akčními scénami. Známý režisér a kaskadér, který je zodpovědný například za Deadpoola 2 (2018) a Bullet Train (2022), nám příští rok nadělí svůj další hvězdně obsazený titul jménem Kaskadér (The Fall Guy), jenž už má na světě první oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Snímek, který bude vycházet ze stejnojmenného amerického seriálu z roku 1981, se zaměří na schopného a okouzlujícího kaskadéra Colta Seaverse (Ryan Gosling). Ten už během své nebezpečné práce zažil ledacos, například se nechával zapálit a shazovat z výšek, normálka. Po jednom vážném úrazu si ale následně dává na rok pauzu, nicméně zpátky před kamery ho přivede jeho bývalá přítelkyně Jody Moreno (Emily Blunt), režisérka, která připravuje drahý hollywoodský akčňák. 

Jak je ale z traileru vidno, mezi oběma bývalými milenci to stále ještě jiskří. Následně ale bude muset celá produkce čelit nečekanému problému. A to pořádnému. Tom Ryder (Aaron Taylor-Johnson), hlavní hvězda chystaného filmu, se najedou ztratí. Jedna z producentek (Hannah Waddingham) se to sice snaží před médii a vydavatelským studiem utajit, nicméně pokud nebude Ryder co nejdříve nalezen, bude z toho malér jako hrom.

A pokud je někdo, kdo hereckou hvězdu může vypátrat, tak je to právě Colt. Ten během hledání následně vstoupí do nebezpečného světa zločinu, ve kterém mu jeho kaskadérské zkušenosti budou zachraňovat život. Těšit se evidentně můžeme na pořádnou akční jízdu, která bude značně okořeněná humorem, což se od Leitche dalo tak nějak očekávat. 

Mezi další filmy Davida Leitche patří také John Wick (2014), kterého natočil spolu s Chadem Stahelskim, Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) a Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019). Scénář zpracoval Drew Pearce (Hotel Artemis).

Dále se ve snímku objeví herci jako Teresa Palmer, Lee Majors, Stephanie Hsu, Winston Duke, Ben Knight, Adam Dunn, Robert McFarlane a Beth Champion.

Snímek bude v našich kinech premiérovat 29. 2. 2024.