Jaké je jedno ze základních pravidel pro plánování loupežné akce o více lidech? Pečlivě si prověřit, s kým se vlastně o lup podělíte. Přesně to si uvědomí hlavní hrdina v nadcházejícím akčním thrilleru Blowback, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na muže jménem Nick (Cam Gigandet), který se rozhodne pro jednu pěkně troufalou prácičku. Pokusí se vykrást banku, ve které je jistý kufřík, jenž by ho dozajista finančně zajistil na celý život. K tomu ale bude potřebovat dobrý tým. A především také důmyslný plán. Jakmile je tým sestaven, všichni se pustí do práce, přičemž následně se jim onen kufřík skutečně podaří získat. Nick se však bude radovat předčasně.

Chamtivost je holt zlá paní, protože jeden z nejschopnějších členů celého týmu, kterým je tvrďácký Jack (Randy Couture), se rozhodne Nicka zradit. Pošle tak jednoho ze svých mužů Nicka zabít, aby si kufřík nechal pro sebe. Plán se mu také málem vydaří, ale Nickovi se naštěstí podaří útok přežít. A samozřejmě se bude chtít Jackovi pomstít. Rozhodne se proto vyhledat pomoc u lidí, kterým kufřík s penězi původně ukradl. Nick jim tak navrhne obchod. Pokud mu pomůžou se pomstít, na oplátku jim vrátí ukradené peníze. Zdá se vám to jako hloupý nápad? Možná. Ale Nick bude každopádně schopen absolutně všeho, aby Jacka řádně zlikvidoval.

O režii filmu se postaral maďarský filmař Tibor Takács, který proslul především za svou hororovou a akční tvorbu. O scénář se zas postarali Matthew Eason, Robert Giardina a Robert Edward Thomas. Ve filmu se taktéž dočkáme herců jako Michele Plaia a Louis Mandylor.

Oficiální premiéra je stanovená na 17. 6. 2022.