Na začátku příštího měsíce k nám přisviští zbrusu nový akční thriller, který ponese název Black Site. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Hlavní hrdinkou se v něm stane CIA agentka Abby Trent (Michelle Monaghan), která působí v tajném podzemním zařízení jménem Black Site. Jaký je jeho účel? Kromě nejrůznějších výzkumů slouží jako vysoce střežené vězení pro ty nejnebezpečnější zločince. A přesně jeden takový do zařízení právě míří. Jeho kódové jméno zní Hatchet (Jason Clarke). A jednalo se zároveň i o jednoho z nejhledanějších mužů na světě. Hatchet proslul nejenom svými neuvěřitelně smrtícími dovednostmi, ale také velice krutými způsoby zabíjení svých cílů. Jeho dopadení navíc bylo pro Abby osobní věcí. 

Hatchet však po příchodu do Black Site dostojí své reputaci. Nedlouho poté totiž ze svého vězení podezřele snadno uniká, přičemž začne likvidovat veškeré pracovníky uvnitř zařízení. Zároveň rozjede svou vlastní krutou a zvrácenou hru, do které bude muset vstoupit i sama Abby. Bude tak muset spojit síly se zbytkem agentů, aby mohli nebezpečného zločince zlikvidovat. Má to ale jeden dost zásadní háček. Brzy totiž zjistí, že mezi agenty se infiltrovali i další nebezpeční padouši. Abby si tak uvědomí, že nemůže věřit vůbec nikomu. Pouze sobě. Je však pro ni extrémně důležité, aby Hatcheta porazila právě ona. Protože pouze tím řádně pomstí smrt svého manžela, kterého schopný a nebezpečný kriminálník usmrtil. 

Film bude celovečerním a režisérským debutem filmařky Sophie Banks. Scénář zpracoval John Collee, který má za sebou povedené snímky jako Síla lásky a Hotel Mumbai. Ve filmu se taktéž dočkáme herců jako Jai Courtney, Pallavi ShardaPhoenix RaeiFayssal BazziLogan HuffmanTodd LasanceLincoln LewisPacharo MzembeLucy BarrettSimon ElrahiJoey VieiraUli Latukefu.

Oficiální premiéra je stanovená na 3. 5. 2022.