Pokud vám přijde, že v poslední době se po filmových a seriálových pirátech jaksi slehla zem, tak pro vás máme dobrou zprávu. Entertainment Weekly přednedávnem zveřejnilo trailer na dobrodružně komediální seriál, který ponese název Our Flags Means Death. Příběh se zaměří na poněkud bizarní dobrodružství trhlého šlechtice jménem Stede Bonnet (Rhys Darby), který si donedávna žil standartním životem urozené vrstvy obyvatel 18. století. Bonneta ale poklidný a přepychový život začne pomalu čím dál více nudit. Už odmala měl ale sen o tom, že se jednoho dne stane pirátem, který procestuje všechny oceány světa. A tak si jednoho dne řekl, že se svůj sen pokusí uskutečnit. Proto dal sbohem své ženě, přičemž následně vyhledal skupinu těch největších neotesanců, aby mohl vyrazit za svým novým pirátským životem. 

Nesmíme ale zapomenout, že Bonnet byl urozeným šlechticem celý svůj život, je proto jasné, že se z něj ze dne na den hned nestane krvežíznivý zabiják bez skrupulí. Bonnet se tak pokouší svému pirátskému stylu dodat unikátní jiskru. Když už budou napadat jiné lodě, tak to musí vždy dělat jako gentlemani. Je tudíž jasné, že ne všichni členové posádky budou z jeho přístupu nadšení. Jak je ale známo, protiklady se přitahují. Bonnet se tak jednoho dne setká s pirátskou legendou, která je postrachem všech moří, slavným kapitánem Blackbeardem (Taika Waititi). Společně tak budou tvořit naprosto kontrastní dvojici, která se rozhodne ovládnout všechna moře. 

Rhys Darby a Taika Waititi si už spolu zahráli například v povedené hororové komedii Co děláme v temnotách z roku 2013. Waititi se taktéž ujme režie první epizody. Showrunnerem a hlavním scénáristou se stal David Jenkins, který se například podílel na tvorbě sci-fi komediálního seriálu People of Earth. Kromě výše zmíněných v seriálu uvidíme herce jako Leslie Jones, Fred Armisen, Kristian Nairn a Nathan Foad. Premiéry se dočkáme někdy na začátku jara 2022.