Seriálový tvůrce Dong-hyuk Hwang, který stojí za mimořádně úspěšnou Hrou na oliheň, má plné ruce práce. Ale nikoliv pouze s přípravami druhé série. Web Deadline totiž nedávno odhalil, že slavný jihokorejský tvůrce se chystá natočit satirický seriál, který by měl nést název The Best Show on the Planet. Zaměřit by se měl na výrobu jeho seriálu Hra na oliheň, přesněji na jeho nečekaný úspěch na Netflixu, díky kterému se z tehdy poměrně neznámého filmaře stala velká hvězda. Hwang prohlásil, že celá série je ve velice raných fázích vývoje, přičemž momentálně je také plně zaneprázdněn s přípravami na druhou řadu Hry na oliheň. Údajně bychom se ale jeho nového satirického seriálu měli dočkat někdy v půlce podzimu roku 2024.

Hwang taktéž prohlásil, že má vyloženě noční můry z nepříznivého přijetí druhé řady, proto si chce dát záležet, aby návrat jeho nejslavnějšího díla byl co nejkvalitnější. Netflix se každopádně nechce celého seriálového univerza jen tak vzdát. Tvůrce se streamovacím gigantem údajně jednal také o třetí sérií, ovšem zda k ní někdy opravdu dojde, je ještě ve hvězdách. Hwang taktéž pracuje na filmu jménem Killing Old People Club, přičemž se bude jednat o adaptaci knihy slavného italského spisovatele a filozofa Umberta Eca. Hwang následně prohlásil, že snímek se svým vyobrazením násilí překoná i Hru na oliheň, přičemž následně řekl, že po vydání filmu se bude muset asi ukrývat před starými lidmi. Čím to asi bude?

Samotná Hra na oliheň měla být také původně filmem, Hwang k ní napsal scénář už v roce 2009, ale jak šel čas, nakonec z toho vznikl seriál pod záštitou Netflixu. Dějství druhé řady známé není, ale očekává se, že hlavním hrdinou by se opět měl stát Seong Gi-hun, přičemž na nás bude pravděpodobně čekat další várka zvrácených her.