V roce 2019 nám režisér J.C. Chandor nadělil povedený a hvězdně obsazený thriller jménem Trojí hranice, ve kterém si zahrály hvězdy jako Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Pedro Pascal a Garrett Hedlund. Snímek vyprávěl o pětici bývalých členů speciálních jednotek, kteří se rozhodnou společnými silami okrást jihoamerického narkobarona, aby si pořádně namastili kapsy. Věci ale samozřejmě nepůjdou úplně podle plánu. Ze snímku se vyklubala zábavná a v určitých chvílích i poměrně dost napínavá podívaná, které pomáhalo i ono sympatické obsazení.

A nyní to vypadá, že se v budoucnu možná dočkáme pokračování. Serveru The Mary Sue poskytl rozhovor výše zmíněný Charlie Hunnam, který ve filmu ztvárnil postavu Williama Millera. A herec při něm uvedl, že se jako producent upsal k možnému druhému dílu. 

Hunnam ale zároveň odhalil, že celý projekt je ještě v plenách, tudíž bych měli zřejmě počítat s několikaletým čekáním. Stejně tak upřesnil, že o dvojce už sice jednají, ale její vznik stále ještě není zaručený. Hunnam má ale pocit, že téma vojenského personálu, který se už nachází v důchodu, lze i nadále zajímavě zkoumat, proto doufá, že na dvojku skutečně dojde.

První díl každopádně Netflix považuje za úspěch, podle služby snímek během prvního měsíce zhlédlo až 52 milionů domácností. Není tudíž příliš velkým překvapením, že platforma bude mít zájem také o druhý díl. 

Je ale samozřejmě otázkou, co by vlastně pokračování nabídlo. Zaměřil by se na úplně jiný tým hrdinů? Nebo se vrátí na scénu někteří staří známí? Uvidíme, nejdříve bychom si ale měli počkat na to, zda Netflix dá druhému dílu oficiálně zelenou.

Režisér J.C. Chandor nám každopádně příští rok nadělí Sonyho marvelovku Lovec Kraven, ve které se v hlavní roli objeví Aaron Taylor-Johnson.