První Zombieland z roku 2009 by se dal pokládat za takovou povedenou americkou odpověď na britský Soumrak mrtvých, který do dnešního dne zůstává jedním z nejzábavnějších zombie snímků. O deset let později pak vyšlo pokračování Zombieland: Rána jistoty, které už sklidilo horší hodnocení, ale vyloženě o špatný film se rozhodně nejednalo. Následně začali fanoušci přemítat nad tím, zda se dočkáme ještě třetího dílu, aby se ze série stala plnohodnotná trilogie. A i když vydavatelské studio Sony ještě nevydalo žádné oficiální prohlášení, sympaťák Woody Harrelson by si třetí díl rozhodně přál. 

V rozhovoru pro ScreenRant, ve kterém se především řešila jeho velká role v pokračování Venoma, došlo i na řeč o Zombielandu. Harrelson si v něm zahrál po boku herců jako Jesse Eisenberg, Emma Stone a Abigail Breslin. Společně tak tvořili hlavní bandu protagonistů, kteří se na společném road tripu po zombie zamořené Americe snaží co nejdéle přežít. A právě tato herecká smetánka patří mezi hlavní důvody, proč by Harrelson rád viděl další pokračování. Herec totiž řekl, že s herci a celým produkčním štábem zažil skvělé a zábavné časy. Moc rád by si je proto zopakoval s dalším přídavkem, ovšem ani on sám neví, zda k němu někdy dojde. 

Po vydání druhého dílu už herci ale laškovali s představou, že by mohli udělat další film zase až po deseti letech. Něco podobného udělal například Richard Linklater se svou „Before“ trilogií. Ta se skládala z filmů Before Sunrise (1995), Before Sunset (2004) a Before Midnight (2013). Ovšem žerty stranou, určitá naděje na natočení dalšího pokračování by tu rozhodně byla. Komerční a divácký úspěch druhého Zombielandu potvrdil, že dlouhá pauza mezi prvním a druhým dílem příliš neovlivnila dobré kvality série. Pokud tento fakt vezme Sony na vědomí, je poměrně pravděpodobné, že vtipná filmová série bude v budoucnu ještě pokračovat. A že v ní Woody Harrelson rozhodně nebude chybět.